Lid worden / opzeggen / wijzigingen doorgeven

De fiets is een prachtig vervoermiddel. Jammer dat er nogal eens wat schort aan fietspaden, fietsroutes en voorzieningen. Stallingen zijn overvol, fietsroutes onveilig, het autoverkeer rijdt je in de wielen, het wegdek vertoont scheuren, gaten of losliggende tegels, verkeerslichten blijken echt stoplichten te zijn. Genoeg om te verbeteren. De Fietsersbond zet zich hiervoor in, landelijk maar ook lokaal zoals in Lansingerland.

We hebben zitting in diverse commissies en we voeren regelmatig overleg met de wethouder en verkeerskundigen van de gemeente. Bovendien bewaken we de door u gemelde klachten.

Lid worden

U kunt ons werk steunen door lid te worden van de Fietsersbond. U kunt zich hier als lid opgeven en u ontvangt van de Fietsersbond een welkomstgeschenk.
Voor ons is het handig als u ook uw telefoonnummer invult. Wij kunnen u dan benaderen als uw e-mailadres niet correct is.

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen van uw naw-gegevens, e-mailadres kunt u hier doorgeven aan het hoofdkantoor.

Opzeggen

Het is natuurlijk niet leuk voor de Fietsersbond als u het lidmaatschap opzegt. We doen goed werk voor u als fietser en raken met uw opzegging een stem kwijt.

U kunt uw lidmaatschap opzeggen via het formulier op de landelijke website of door het sturen van een e-mail aan de ledenadministratie ([email protected]). Wilt u in de e-mail uw naam, adresgegevens, lidmaatschapnummer en graag ook de reden van opzegging vermelden?