Nuon fietstunnelactie

In maart schreef Nuon een tunnelopknapactie uit. Mensen konden voet/fietstunnels aanmelden die een opknapbeurt nodig hadden. De tunnel aan De Zijde onder de Boterdorpseweg is zo’n tunnel. Kinderen hadden tijdens onze schouw van de schoolfietsroutes aangegeven dat ze het een enge donkere tunnel vonden. Tijd voor actie dus, en wij hebben hem aangemeld. Mensen konden op hun fietstunnel stemmen. De top 3 fietstunnels zal door Nuon in overleg met de gemeente worden opgeknapt.

Lange tijd stonden we 3, na Weesp en Asten-Someren, maar met meer dan 20.000 stemmen waren die niet meer in te halen. Op het laatst bleek er echter ook een tunnel uit Utrecht aangemeld, die ons in aantal stemmen voorbij gingen. Jammer, geen opknapbeurt. Maar Nuon is echter zeer coulant geweest, heeft onze strijd en inzet gezien en gehonoreerd. Ook onze tunnel zal worden opgeknapt.

Wij zullen trachten de schoolkinderen bij de opknapbeurt van de tunnel te betrekken. Het liefst bij het ontwerpen en schilderen van mooie muurschilderingen. Het moet hun tunnel worden. Nuon heeft toegezegd hieraan te willen meewerken.

Bedankt Nuon en ook bedankt mensen die zich voor onze tunnel hebben ingezet en/of er op hebben gestemd.

Fietstunnel de Zijde

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.