Opknapbeurt voor fietspad langs Vogelweg richting Berkel-Centrum

Met de renovatie van de Vogelbuurten in Rodenrijs heeft ook het fietspad langs de Vogelweg en verder richting het centrum een opknapbeurt gehad. Het ziet er weer piekfijn uit, strak en glad, ontdaan van butsen en kuilen, en uitgevoerd in rood asfalt. Ook de oversteek over de Condorweg is nu duidelijk. Het fietspad loopt door over de kruising, waarmee duidelijk wordt aangegeven dat het voorrang heeft.

onbekende link onbekende link

Met deze opknapbeurt is een lang gekoesterde wens van de Fietsersbond in vervulling gegaan. Om de gehele fietsroute richting Berkel-Centrum veilig en comfortabel voor fietsers te maken, moet ook de Pinksterbloemlaan opnieuw worden ingericht. Er wordt gedacht aan een fietsstraat. Hierover heeft de gemeente vorig jaar al overleg gehad met de Fietsersbond.

Categorieën