Intentieovereenkomst nieuw fietspad Rotte – Bentwoud

(Overgenomen uit de Gemeentenieuwsbrief 27-12-2017)

De colleges van de gemeenten Lansingerland en Zuidplas en het Recreatieschap Rottemeren hebben het plan gezamenlijk een tweezijdig fietspad aan te leggen tussen de Rotte en het Bentwoud. Het gaat om het Verlengde Molengangenpad dat moet gaan aansluiten op het Bentwoudpad. Na de aanleg kunnen recreanten vanaf de Rottemeren naar de Zoetermeerse plassen, de Noord Aa, en de Reeuwijkse Plassen fietsen. Hiervoor ondertekenden de drie partijen op woensdag 20 december een intentieovereenkomst.

Aanvulling:

Het fietspad (1,5 – 2 km) komt in het verlengde van de Rotte in noordelijke richting over het Land van Belofte.

(Overgenomen uit de Gemeentenieuwsbrief 27-12-2017)

De colleges van de gemeenten Lansingerland en Zuidplas en het Recreatieschap Rottemeren hebben het plan gezamenlijk een tweezijdig fietspad aan te leggen tussen de Rotte en het Bentwoud. Het gaat om het Verlengde Molengangenpad dat moet gaan aansluiten op het Bentwoudpad. Na de aanleg kunnen recreanten vanaf de Rottemeren naar de Zoetermeerse plassen, de Noord Aa, en de Reeuwijkse Plassen fietsen. Hiervoor ondertekenden de drie partijen op woensdag 20 december een intentieovereenkomst.

Aanvulling:

Het fietspad (1,5 – 2 km) komt in het verlengde van de Rotte in noordelijke richting over het Land van Belofte.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *