Verkiezing Fietsstad 2018

Hoe fietst het in gemeente Lansingerland?

Campagnebeeld

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad2018’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen gemeente. Daarvoor kunnen alle fietsende Nederlanders van 1 maart tot en met 31 mei 2017 een eenvoudige enquête invullen op fietsstad2018.nl.

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5 minuten in beslag. U maakt daarmee tevens kans op het winnen van een elektrische fiets. In het najaar van dit jaar zullen de winnaars bekend gemaakt worden.
Iedereen die kan lezen mag de enquête invullen, er zijn geen leeftijdsgrenzen.

De resultaten van de enquête zullen helpen om het fietsbeleid in Lansingerland gericht te verbeteren. De Fietsersbond en de gemeente zijn erg benieuwd hoe de fietser onze gemeente waardeert.

Eén gemeente krijgt de eretitel ‘Fietsstad 2018’, maar er zullen ook titels worden gegeven aan de beste landelijke gemeente en de beste gemeente met meerdere grote kernen. Die laatste titel zou ook voor Lansingerland kunnen gelden!

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *