Groot onderhoud Overbuurtseweg (parallelweg N209)

Als onderdeel van het groot onderhoud voert de provincie vanaf het voorjaar 2017 werkzaamheden uit aan de parallelweg langs de N209 bij Bleiswijk.

Het betreft de Overbuurtseweg tussen de kruising Groendalseweg tot de kruising Hoekeindseweg. De weg wordt verbreed en er vinden diverse onderhoudswerkzaamheden plaats aan de parallelweg ter hoogte van de Hoefweg en de Groendalseweg. Ook vindt in 2017 de herinrichting van de parallelweg Hoefweg plaats. Het gaat hier om het weggedeelte vanaf de kruising Albert van het Hartweg tot de kruising met de Anjerweg. De werkzaamheden duren tot half oktober. Voor verdere informatie zie de website van de provincie.

Fietsers en bromfietsers worden gedurende de werkzaamheden omgeleid via de Hoefweg.

20170204_Omleiding_Overbuurtseweg

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *