Nieuwe fietsoversteek over Randweg-West

Dit najaar is een nieuwe fiets- en voetgangersoversteek over Randweg-West aangelegd richting het tunneltje bij de Zijde. Dit in het kader van de verbeteringsvoorstellen van de schoolfietsroutes door de Fietsersbond i.s.m. de directeuren van de scholen.
Een hele verbetering en zonder zuur te willen doen, vragen wij ons af waarom de voetgangersoversteek de fietsoversteek kruist. Dat is namelijk helemaal niet nodig als het voetpad gewoon de slinger van het fietspad volgt. Daarmee ontstaat een veel rustiger verkeersbeeld en belemmeren fietsers en voetgangers elkaar niet.
Daarnaast laat de afwatering te wensen over, want dagen na regenval stond het fietspad voor het tunneltje nog voor meer dan de helft van de breedte blank.
Misschien praten we voor onze beurt en zijn, gezien de kunststof blokkade en het hek op het fietspad, de werkzaamheden nog niet afgerond.

Fietspad en tunneltje Zijde - Abe Bonnemastraat   Fietspad en tunneltje Zijde - Abe Bonnemastraat   Fietspad en tunneltje Zijde - Abe Bonnemastraat

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.