Nieuwe fietsbruggen

Vorig jaar november maakten we bekend, dat er een in 2013 een nieuwe fietsbrug in het Huygensplantsoen zou komen. De bestaande fietsbrug naar de Oostersingel is veel te smal en sluit ongelukkig aan op de Oostersingel. De Fietsersbond heeft jarenlang geijverd voor een nieuwe brug. Die ligt er nu en we kunnen zeggen, het is een fraaie brug. Hopelijk laten de aansluitingen op de fietspaden niet meer lang op zich wachten.

Ook de fietsbrug tussen het Landscheidingsfietspad en het Kwelderplantsoen is vernieuwd, een juweeltje, alleen ook hier zijn de aansluitingen nog niet aangelegd.

Huygensplantsoen  Kwelderplantsoen nieuwe fietsbrug
          Huygensplantsoen                         Kwelderplantsoen

In het vierde kwartaal van 2013 zijn de bruggen voorzien van aansluitingen op de fietspaden. Het ziet er geweldig uit. Jammer, dat de bus fietspadrood niet is meegenomen, maar misschien komt dat nog evenals de bebording.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.