Veilige fietsroutes tijdens zandtransport Annie M.G. Schmidtpark

Eerder is gemeld dat er grondverplaatsingen gaan plaatsvinden naar het aan te leggen Annie M.G. Schmidtpark (fase twee). Wij waren niet gelukkig met de plaats waar de zandauto’s van ruim 20 ton het fietspad bij de Boterdorpseweg zouden kruisen, namelijk vlak bij de middelbare scholen. Na overleg met de gemeenteambtenaar die dit project leidt, zijn we tot een andere oplossing gekomen door een omleidingsroute aan te leggen. Wij zijn blij dat men door onze invloed van inzicht is veranderd.
Bijgevoegde tekening geeft de veilige fietsroutes aan in groen en blauw. De fietsroute in rood over de rotonde Randweg is tijdens het zandtransport geblokkeerd.

Veilige fietsroutes

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.