Koninklijke Onderscheiding voor Piet Mazure

27-04-2012: Op 27 april werden Piet Mazure en de secretaris van de afdeling Lansingerland gevraagd voor een spoedoverleg met een ambtenaar over een nieuw Fietsplan voor de gemeente. 20120427 Piet Mazure onderscheidenPiet had die week al lont geroken, hij vond de tijd wat vreemd en had al eerder aangegeven geen nieuwe zaken meer te willen oppakken, maar ging toch mee en wel in kostuum met stropdas …
Bij het voormalige gemeentehuis in Bleiswijk aangekomen werd hij verwelkomd door burgemeester Ewald van Vliet. Met Piet waren nog vijftien andere decorandi aanwezig met gevolg. Ieder was met een smoes naar het gemeentehuis gelokt. De burgemeester hield voor elk een uitgebreide persoonlijke toespraak. Piet werd met name geroemd voor zijn jarenlange inzet in de Fietsersbond, maar ook voor het voorzitterschap van de Cantorij van de Gereformeerde Kerk, zijn inzet voor Stichting Cerebraal en het Schoolbestuur van het Protestants Christelijk Onderwijs in Berkel en Rodenrijs.
Wij feliciteren Piet met zijn onderscheiding, hij is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.